torsdag 30. desember 2010

Infield og julefeiring

I slutten av november og starten av desember var det veldig lite å gjøre på Shalom-senteret. Jeg følte meg egentlig litt til overs. Det er ikke veldig artig å stå opp klokka sju på morran bare for å mase på folk om å få hjelpe til. På en merkelig måte ble det å ikke gjøre noe, ganske slitsomt. Mye tanker som begynner å surre. Derfor var det veldig greit å dra på Infield i Kenya den 11. desember.Infield er en uke med kurs og veiledning sammen med de andre elevene fra Hald som jobber i Afrika. Det var veldig ålreit å treffe de andre elevene og få litt påfyll. Vi var blant annet på safari, besøkte Mysa som er et fotballprosjekt som Strømmestiftelsen støtter og hadde det moro.

Den 19.desember var Infield over og femten av oss dro videre til kyst- og feriebyen Mombasa for å feire jul. Vi tok inn på noen hytter ved en utrulig fin strand, med navn Diaini Beach. Standarden var ok og det var billig (ca 100kr natta). Det var en liten nedtur at senga mi var full av tiss da jeg skulle legge meg. Men jeg fikk ny madrass og resten av julefeiringa gikk knirkefritt. Jeg og Øystein Hellevik startet juleaften friskt med vinsurfing. Deretter fulgte julemiddagen med kjøttkaker og fisk. Til slutt åpnet vi pakker rundt bålet på stranda. En veldig koslig kveld!

Akkurat nå er jeg i Sabotsy Namehana utenfor Antananarivo for å feire nyttår med jentene. På lørdag drar Alex og jeg tilbake til Mahajanga. På mandag starter vi å jobbe igjen. Personlig er jeg litt spent. Håper bare det ikke er så lite å gjøre som det var rett før jeg dro. Heldigvis har kontaktpersonen vår lovet at det blir mer å gjøre. Så jeg ser lyst på det:)
 Her kommer diverse bilder:


Kenya!!
Nakuru nasjonalpark

Julemiddag
Infield Afrika

En smule solbrent

Juletre..

Bålkos

Hjem til Madagaskar3 kommentarer:

  1. Godt nyttår, Ole Jørgen! klokka er 4 og solen er gått ned, nå sitter vi i stua og drikker kaffe og slapper av etter en fin nyttårsfeiring. Mor lurer på hva du mener med VINsurfing? er du blitt alkoholiker? haha! :) Har akkuratt lest siste innlegget ditt høyt for folket her hjemme :) Spennende å følge med deg Ole Jørgen! Hilsen Marius, og alle her hjemme :)

    SvarSlett
  2. moro å lese og å se fra livet ditt i Afrika,Ole J. Prøver stadig å sende komentar, men mine ferdigheter duger dårlig. Ønsker deg alt godt i året vi har startet.Jeg er veldig stolt av at du er sønnen min ! Men du må ikke slutte å smøre deg med solkrem! Huff sånn som magen din så ut..Imorgen tenker pappa og jeg på en skitur i åsa. Det er strålende skiføre og blå himmel.Stor nyttårsklem fra mamma!

    SvarSlett
  3. artig Bror. ser du har veldig gult hår.Gult,Kult! fytti så fett! Nå sitter jeg i stua hjemme i teamboligen. her sitter vi 5stk med vær vår pc. fytti så sossialt. Veldig artig å lese innleggene dine. føler jeg er en del av turen når jeg leser. blir skikkelig glad og engasjert, varm og trivelig! Gla i dæ ass! Nyt livet. mvh. Din bror, Mathias!

    SvarSlett